Roermond – Scheidingsweg 48

Dit is wel een hele fijne combinatie; de charme en uitstraling van een jaren ’30 woning en van binnen een luxe niveau van afwerking met energielabel B! Dat noemen wij nog eens “the best of both worlds”. 
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
150 m2
Overige inpandige ruimte
12 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m2
Externe bergruimte
5 m2
Inhoud
530 m3
Type object
WOONHUIS
Bouwjaar
1935
Vraagprijs
€ 429500 k.k.

De woning

Dit is wel een hele fijne combinatie; de charme en uitstraling van een jaren ’30 woning en van binnen een luxe niveau van afwerking met energielabel B! Dat noemen wij nog eens “the best of both worlds”.
 
Deze sfeervolle half vrijstaande woning is op kwalitatief hoogwaardige wijze gerenoveerd, met veel gevoel voor stijl en smaak. Zo heeft dit fraaie woonhuis mooie houten vloeren, sfeervolle deuren met glas in lood en overal hardhouten kozijnen met HR++ beglazing en gedeeltelijk glas in lood voorzetramen. De keuken en badkamer zijn ook vernieuwd en passend in de stijl van de woning. Oh en dan vergeten we bijna de 40 meter diepe achtertuin, met overdekt terras, tuinhuis en eigen achterom..
 
De indeling is als volgt:
 
Souterrain
Onder de hal gelegen provisiekelder.
 
Begane grond
Je komt dit sfeervolle woonhuis binnen in de hal, met moderne meterkast en toegang naar de woonkamer, de keuken, de kelder en het toilet. De charmante woonkamer, met een en suite indeling en fraaie glas in lood deuren, heeft een uitstekend niveau van afwerking. Van de fraaie houten vloer, tot de gashaard en het luxe behang op de wanden; de hele ruimte ademt luxe en de grandeur van vervlogen tijden. Tenslotte is vanuit de woonkamer via een stijlvolle deur met glas in lood ramen de tuin te bereiken. De keuken heeft een mooie opstand, met alle gangbare inbouwapparatuur. Zo is er de beschikking over een 5-pits inductie kookplaat met afzuigkap, een oven, koelkast en vaatwasser. Voorts zijn er diverse inbouwkasten en dus lekker veel bergruimte. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken, met een extra keukenblok, aansluitpunten voor de wasmachine en de CV combiketel (Vaillant, huur, 2019).
 
Eerste verdieping
Op de 1e verdieping liggen 3 slaapkamers en een royale badkamer, allemaal met hetzelfde sfeervolle niveau van afwerking, als op de begane grond. Alle 3 de slaapkamers op deze verdieping beschikken over een houten vloer en strak gestucte wanden. De badkamer, verdeeld in 2 compartimenten en met een zee van ruimte, heeft 2 wastafels, een 2e toilet, een apart urinoir en een zeer riante inloopdouche, heerlijk toch?
 
Tweede verdieping
Als klap op de vuurpijl heeft dit charmante woonhuis nog een ruime zolderverdieping, uiteraard bereikbaar via een vaste trap. Op deze verdieping bevindt zich de 4e (slaap)kamer en een riante hobbyruimte. Deze lichte ruimte, kenmerkend door de hoge nok, kan uiteraard ook prima dienst doen als werkkamer of speelkamer voor de kinderen.
 
Tuin
De tuin is een oase van rust en groen en maar liefst 40 meter diep. Overal zijn speelse zithoekjes en fraaie bomen of beplanting. Achter het woonhuis ligt een riant en deels overdekt terras en de tuin beschikt over een eigen achterom. In de achtertuin ligt ook nog een houten tuinberging, ideaal voor de fietsen of het tuingereedschap.
 
Tot slot woon je aan de Scheidingsweg altijd vlakbij voorzieningen en wandel je vanuit dit fijne woonhuis zo naar het stadspark “De Kartuis”, in Kapel in ’t Zand, of geniet je van heerlijk eten en drinken bij café restaurant Parkzicht. Ook de binnenstad van Roermond, met haar vele voorzieningen is eenvoudig met de fiets te bereiken.
 
Heb je interesse in dit charmante en helemaal instapklare woonhuis? Bel ons op 0475 252 111 of stuur ons een mailtje. Onze makelaar Menno laat het graag aan je zien!
 

Wat maakt deze woning speciaal?

•    Instapklaar; geheel gerenoveerd en gemoderniseerd
•    Sfeervolle woonkamer met gashaard
•    Karakteristieke details, waaronder glas in lood en en suite deuren
•    Woonoppervlakte van 150 m² 
•    8 Zonnepanelen uit 2022
•    In totaal 4 slaapkamers
•    Riante badkamer
•    Gelegen vlakbij de Kapellerlaan en Kapel in ‘t Zand